Hudpleie

.

   

Marianne Haugerud er kontaktlærer/faglærer i hudpleie ved Stovner videregående skole i Oslo og sykepleier ved kvinneklinikken ved Akershus universitetssykehus. Marianne er utdannet syke­pleier og hud- og kroppsterapeut. Hun har i tillegg til undervisningserfaring jobbet som daglig leder i hudpleiesalong.

 

 

 

 

   

Ine Brogeland er utdannet hud- og kroppsterapeut og førskolelærer. Ine har jobbet som hudterapeut ved flere klinikker. Spesialfeltet hennes er øyebrynstyling, og hun har undervist hudterapeuter, hupleieelever og frisører i dette feltet. Ine er tidligere lærer ved Sørlandets hudpleieskole. Siden 2009 har Ine jobbet for Babor. Hun er en del av Babors internasjonale team, og hun reiser verden rundt for å holde kurs.

 

   

Nina Hoel har utdannet seg som hudpleier i London på Christin Shaw College of Beauty og London College of Beauty. Hun har drevet hudpleiesalong i Oslo i 32 år. Nina underviser på hudpleielinjen ved Rud videregående skole i Bærum. Hun hadde ansvaret for voksenoppplæringen i hudpleie da skolen hadde dette tilbudet. Gjennom årene har Nina vært kursholder for flere forhandlere av hudpleieserier.

 

   

Monika Andersen er utdannet cand pharm. fra Danmarks Farmaceutiske Højskole og har mange års erfaring fra apotekbransjen i Danmark og Norge. Hun har forsket på hudsykdommen psoriasis, utgitt en vitenskapelig publikasjon og undervist legemiddelkonsulenter, sykepleiere og hudpleieelever i legemiddellære og medisinske fag. De siste årene har hun undervist i kosmetisk kjemi og jobbet med ultralydskanning og rådgivning av kunder med hudproblemer. Monika er forfatter av boka Din kosmetikk- og hudpleieguide (2012).

 

   

Yvonne Palacios jobber som produktansvarlig/ kundeveileder hos Esthetica Medical. Hun er tidligere kursansvarlig hos Skinthal, daglig leder ved Norsk hudpleieskole og rektor og faglærer ved Beauty hudpleieskole. Yvonne er utdannet ved Hudpleieakademiet.

 

 

 

   

Tom Greni er utdannet hudpleier og en anerkjent makeupartist. Han jobber som faglærer i makeup og holder sminkekurs på Imageakademiet i Oslo. Tom er medforfatter i Norges første sminke bok Vakker. I tillegg jobber han en del med kjendiser, og gjør forskjellige spennende sminke- og styling-oppdrag innen mediebransjen.

 

 

    

Jon Anders Hesby er utdannet handelsøkonom og har pedagogisk tilleggsutdanning. Han har solid erfaring fra blant annet undervisning, salg- og markedsføringsledelse og som kjededirektør i ledende faghandelskjeder. Siden 2003 har Jon Anders drevet med systematisk opplæring av terapeuter, selgere og ledere. Han er lærebokforfatter av bøker innen etablering, markedsføring og salg.